Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور با دفاع از هوش و ابتکار عمل آذری جهرمی برای تصدی پست وزارت ارتباطات گفت: کسانی که به هر دلیل مطالب ناحق در مورد وی گفته اند روزی مجبور به حلالیت طلبیدن خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری امروز در مراسم تودیع و معارفه وزرای ارتباطات دولت یازدهم و دوازدهم، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در دولت در بخش های مختلف اقتصادی، اجرایی، سیاسی و فرهنگی گفت: باید شرایط دولت یازدهم در ابتدا و انتها را با دید منصفانه بنگریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، مسیر برای توسعه بازشده و این مسیر باید با قوت بیشتری ادامه یابد، اضافه کرد: فناوری اطلاعات یکی از بخش های پیشران توسعه است و نقش موتور محرک برای سایر بخش های کشور را دارد. به همین دلیل، توسعه این بخش می تواند توسعه شتابان کشور را به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به اولویتهای اصلی کشور مطابق با تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه مسائل اقتصادی گفت: مساله اقتصاد مقاومتی یکی از اولویتهای اصلی است و فناوری اطلاعات و ارتباطات در ۵ رویکرد این سیاست، رکن اولیه را دارد.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر لزوم استفاده از بخش های مرتبط با نرم افزار و سخت افزار در مساله اقتصاد مقاومتی، گفت: باید صادرات نرم افزار و سخت افزار در این بخش به نقاط قوت اقتصاد کشور تبدیل شود. در همین حال موضوع اقتصاد متکی بر دانش و استفاده از استارتاپها نیز دیگر ارکان این بخش است.

جهانگیری موضوع عدالت محوری و مردمی بودن را از دیگر محورهای اصلی توسعه در جهت گیریهای اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: اگرچه این حوزه ممکن است با آسیب و تهدید هم همراه باشد اما هر ابزاری می تواند به ابزاری برای خدمت تبدیل شود و برعکس. به همین دلیل باید از فرصتهای فناوری اطلاعات استفاده مطلوب داشته باشیم.

وی با تاکید بر لزوم استقرار دولت الکترونیک برای ارائه خدمات آنلاین به مردم و ایجاد شفاف سازی در نظام اداری و اقتصادی کشور، گفت: فساد باید از نظام اداری اقتصاد کشور برداشته شود. اطلاعات بسیاری در مورد فساد اداری در اختیار ما است و لازم باشد آن را اعلام می کنیم اما هم اکنون بیشتر به دنبال مبارزه با این مساله هستیم.

وی از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت دوازدهم خواست تا با ایجاد «داشبورد اندازه گیری وضعیت دولت الکترونیک»، امکان رصد لحظه ای پیشرفت دولت الکترونیک را برای وی و رئیس جمهور فراهم کند و درصورتی که این پروژه با سرعت مناسب پیش نرفت، مشخص شود که کدام دستگاهها در این زمینه کوتاهی کردند.

جهانگیری مطالبه بعدی دولت از وزارت ارتباطات را تکمیل شبکه ملی اطلاعات برشمرد و خاطرنشان کرد: باید کمبود و نواقص این پروژه مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به انتخاب آذری جهرمی به عنوان وزیر ارتباطات دولت دوازدهم، گفت: در دولت پیرمردها ایشان جوان هستند اما ما هم که در ابتدا وزیر شدیم همین سن و سال را داشتیم اما از آنجایی که مهندس جهرمی نخستین وزیر متولد بعد از انقلاب هستند، یک بدعت در دولت محسوب می شود.

معاون اول رئیس جمهور با دفاع از هوش و ابتکار عمل آذری جهرمی برای تصدی پست وزارت ارتباطات گفت: اطمینان دارم کسانی که در زمان معرفی و انتخاب ایشان برای وزارت ارتباطات، دغدغه داشته و به هر دلیل مطالب ناحق در مورد مهندس جهرمی گفته اند روزی مجبور خواهند شد از وی حلالیت بطلبند. مطمئن هستم که وی با عمل، به تمامی این دغدغه ها پاسخ خواهد داد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۵۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، مطابق رتبه بندی انجام شده توسط مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، در راستای اجرای تکالیف قانونی صدور مجوزها، وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات با کسب ۹ امتیاز از ۱۰ امتیاز، رتبه اول کشوری را از بین ۱۶ دستگاه اجرایی ارزیابی شده به دست آورد.

شاخص‌های مهم ارزیابی در این رتبه بندی، عبارت از: حذف مجوزهای کاغذی، رعایت شروط حذف شده، مراتب رد / صادر بدون شکایت، رد / صادر بدون تأخیر، درهای پشت بسته، اتصال کامل به درگاه ملی مجوزهای کشور و ارائه کامل مجوزها در درگاه‌های تخصصی در نظر گرفته شده بود.

وزارت ICT در راستای رعایت دو شاخص شروط حذف شده و اتصال کامل به درگاه ملی مجوزها، موفق به کسب امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ شد و در خصوص ارزیابی سایر شاخص‌ها نیز موفق به کسب حداکثر امتیاز ۹.۹ از ۱۰ امتیاز شد.

به طور کلی وزارت ICT، صادرکننده ۳۶ عنوان مجوز است که از این میزان، سازمان فناوری اطلاعات ایران مسئولیت صدور ۱۶ عنوان مجوز در حوزه‌هایی نظیر امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا)، مراکز داده، تاییدیه فنی نرم افزار و گواهی سلامت و احراز اصالت نرم افزار را به عهده دارد.

گفتنی است ۴۵ درصد مجوزهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران صادر می‌شود.

کد خبر 6097244 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • عکس معنادار آذری جهرمی درباره دولت رئیسی
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • کنایه سنگین و معنادار آذری جهرمی به مقدار چاپ پول در دولت رئیسی + عکس