Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-06@19:54:50 GMT

توصیه های معاون اول رئیس جمهور به وزارت ارتباطات

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۴۴۸۸۷

معاون اول رئیس جمهور گفت: از مهمترین جهت‌ گیری‌های دولت راه انداختن بخش خصوصی است که دستیابی به این هدف نیازمند فضای مطلوب کسب و کار است و وزارت ارتباطات با ایجاد زیرساخت های لازم می‌تواند به ایجاد فضای مطلوب کمک کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، اسحاق جهانگیری در جلسه معارفه وزیر جدید ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات با اشاره به اینکه در این دوره فناوری اطلاعات، اینترنت و فضای مجازی توسعه بیشتری می یابد افزود: کسانی که علیه آذری جهرمی مطلبی گفتند مجبور می شوند از او حلالیت بطلبند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که فن آوری اطلاعات در پنج رویکرد اصلی اقتصاد مقاومتی وجود دارد گفت: درون زایی یکی از رویکردهای اقتصاد مقاومتی است؛ فناوری اطلاعات چه در بخش سخت افزار و چه نرم افزار به معنای استفاده از ظرفیت‌های کشور است و ارزش افزوده آن در فکر متخصصان این حوزه است. فناوری اطلاعات هم می‌تواند و باید برون نگر بوده و با دنیا در ارتباط باشد. صادرات سخت افزار و نرم افزار ما باید نقطه قوتی در اقتصاد ما شود.
جهانگیری همچنین با بیان اینکه دانش بنیان بودن یکی دیگر از محورهای اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد:‌ امروز تاکید می‌شود که تکیه بر منابع طبیعی برای پیشرفت کشور دیگر خیلی پاسخگو نیست، اقتصادی جای خود را می‌تواند محکم کند که متکی بر دانش باشد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه عدالت محوری یکی از مهمترین جهت‌گیری‌های انقلاب اسلامی و آرمان امام راحل است، اظهار کرد: در حال حاضر زیر ساخت‌های کافی برای فن آوری اطلاعات درتهران وجود دارد و درعین حال در 28 هزار روستا و شهرهای دورافتاده هم این امکانات وجود دارد که البته باید توسعه یابد.
جهانگیری تصریح کرد: وزارت ارتباطات باید از موضوع تصدی‌گری کنار کشیده و برنامه ریز، سیاست‌گذار و حامی شرکت‌های آی تی و آی سی تی باشد.
معاون اول رییس جمهور ادامه داد: جفاست در مسائل علمی به این بزرگی که کانون توسعه کشور می‌تواند باشد، خود را معطل کنیم که مثلا اینجا تهدید وآسیب وجود دارد. مگر در رشته‌های صنعتی و سنتی آسیب وجود ندارد. مهم این است که ما از فرصت‌های فناوری اطلاعات استفاده کنیم و فن آوری اطلاعات را به عنوان یک فرصت بزرگ در اختیار نظام قرار دهیم.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه هدف ما از استقرار دولت الکترونیک این است که مردم دسترسی آسان و لحظه‌ای به همه اطلاعات و خدمات داشته باشند، خاطر نشان کرد: دراین شرایط ارائه خدمات برای دولت ارزان‌تر و با کیفیت بهتری ارائه می‌شود. شفافیت و سلامت اقتصاد از مهمترین اهداف ما در ایجاد دولت الکترونیک است. من نمی‌خواهم در این جا از فسادهای اقتصادی صحبت کنم البته تا حالا صحبت کرده‌ام و در ادامه هم صحبت خواهم کرد و فکر نکنند از این موضوع دست بر می‌دارم. زیرا فساد باید ریشه کن شود. در برخی از سطوحی که انسان تصور نمی‌کند فساد رسوخ کرده است. وقتی لازم باشد حتما در این باره سخن می‌گویم اما بیشتر از اینکه دنبال گفتن باشیم دنبال مبارزه با این بلیه هستیم. من از آقای جهرمی هم خواهش می‌کنم که مکانیزمی ایجاد شود که ما پیشرفت دولت الکترونیکی را لحظه‌ای رصد کنیم.
وی همچنین تصریح کرد: از مهمترین جهت‌گیری‌های دولت راه انداختن بخش خصوصی است که دستیابی به این هدف نیازمند فضای مطلوب کسب و کار است؛ وزارت ارتباطات با ایجاد زیر ساختهای لازم می‌تواند به ایجاد فضای مطلوب کمک کند.از سویی شبکه ملی اطلاعات نیز یک مطالبه جدی است که کارهای زیادی انجام گرفته ولی بالاخره باید کمبودها و نواقص آن برای رفع نیازهای کشور برطرف شود. حمایت از شرکت‌های استارت آپ باید چارچوب مند و قانونمند شود. معاون علمی و حقوقی رئیس جمهور و وزارت ارتباطات تلاش کنند این بخش از قانونمندی برخوردار شود.
جهانگیری همچنین با اشاره به پخش کلیپی از شهید حججی و رونمایی از تمبر این شهید در مراسم گفت: نحوه شهادت و صلابت این شهید همه ما را یاد روزهای سخت ایام عاشورا انداخت که چگونه یک انسان در مسیری که اعتقاد دارد مستحکم گام بر می‌دارد. شهید حججی می‌دانست با او چه می‌خواهند بکنند ولی آثاری از ترس ونگرانی در چهره‌ی او دیده نشد و در واقع صلابتی از ایران و ایرانی را به نمایش گذاشت.نجف آبادی‌ها عموما اینگونه‌اند. نجف آباد شهری است که به اندازه‌ی یک استان شهید داده است.ایثار و ایثارگری فراوانی از مردم این شهر دیده‌ایم.
در مراسمی وزرای پیشین و جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات تکریم و معارفه شدند .
در این مراسم معاون اول رئیس جمهور ضمن قدردانی از آقای واعظی وزیر سابق ، حکم رئیس جمهور به آذری جهرمی را اعطا کرد . دانلود

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۴۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه

در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران، رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر «حمایت ویژه برای اشتغال‌زایی در پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر در قالب یک کارگروه ملی»، موافقت کرد و دستور داد که این کارگروه با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور به فوریت تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس‌جمهور اظهار کرد: مشکلات استان‌هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه‌های فعلی حل نمی‌شود و این استان‌ها نیازمند توجه و حمایت‌های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغال‌زایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود و در این باره افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان‌ها، تکمیل طرح‌ها و اقدامات نیمه‌تمام است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به کارهای نیمه‌تمام در استان که هنوز تبعات آن دامنگیر استان است، ادامه داد: دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه را برگزار کرد، درحالی‌که بسیاری از ساختمان و زیرساخت‌های زلزله‌زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند؛ اکنون ترمیم تخریب‌های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه، حدود ۱,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح‌های زیربنایی و اشتغال‌زایی استان را «راه‌آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت‌های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می‌تواند منجر به رونق طرح‌ها و کسب‌وکار و درنتیجه اشتغال‌زایی بیشتر در این استان‌ها شود.

موافقت رئیس‌جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح‌شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور و استانداران، به‌فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

کد خبر 750935

دیگر خبرها

  • دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود
  • رئیس جمهور پنج شنبه وجمعه به قم می‌رود
  • جلسه جمع‌بندی طرح‌های دومین سفر استانی رئیس جمهور به قم برگزار شد
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است
  • تصویب لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت